Studio Ligjore "Peka Law"
Rr. Mine Peza, P 87/3.
+355672034200

Çështje Familjare

Ofrojmë shërbimin e përfaqësimit për çështjet civile e me objekt zgjidhjen e martesës, përfshirë përpunimin për zgjidhjen me mirëkuptim të saj.
Merremi me përgatitjen e kontratave që rregullojnë regjimin pasuror martesor, përfshirë ndarjen e pasurisë së përbashëkt, apo pjestimin e pasurisë duke përfshirë edhe detyrimin për pension ushqimor, kundërshtimin apo ndryshimin e saj.
Kundërshtim atësie dhe amësie si dhe çdo problematike tjetër e trajtuar në lëminë familjare.
Image

Çështje Familjare

Përfaqësim në çështjet civile me karakter familjar

Particle element

Kontakt!

Rezervo Konsultën tënde!
Telefononi në:
+355 67 20 34 200
Dërgo Email në:
info@pekalaw.com
Na vizitoni në:
Rr. Mine Peza, P. 87/3.
error: Faqja është e mbrojtur!