Studio Ligjore "Peka Law"
Rr. Mine Peza, P 87/3.
+355672034200

Mirësevini

Faqja zyrtare e Avokat Besim Peka

Gama e Shërbimeve
Rreth Nesh
Nje përshkrim i shkurtër i rrugëtimit tonë si studio ligjore
Zbulo më shumë
Filozofia jonë dhe Etika
Cilat jane motivet që na motivojnë çdo ditë, përqasja jonë ndaj klientit dhe çeshtjeve te tyre
Zbulo më shumë
Nën gjurmë
Disa nga personalitetet që kanë lënë mbresa dhe rrëfime të tjera nga jeta profesionale.
Zbulo më shumë

Gama e shërbimeve

Një vështrim më i detajuar i sektorëve juridik

Konsultohu Online

Person Juridik

99

Seance 1 orë
Trajtesë e plotë juridike në të tre shkallët e gjykimit
Raport paraprak
Hapat që duhen ndjekur
Arsyetim i rrugëve të ndryshme për zgjidhjen e problematikës
Pasyqrim me grafikë

Person Fizik

49

Seance 1 orë
Trajtesë e plotë juridike në të tre shkallët e gjykimit
Raport paraprak
Hapat që duhen ndjekur
Arsyetim i rrugëve të ndryshme për zgjidhjen e problematikës
Pasyqrim me grafikë

Publikime dheJurisprudencë! të rejat e fundit!

Në këtë seksioni do të gjeni të pasqyruar artikuj dhe shkrime të ndryshme në lidhje me çështje të jurisprudencës

Të Tjera
error: Faqja është e mbrojtur!