Studio Ligjore "Peka Law"
Rr. Mine Peza, P 87/3.
+355672034200

Përfaqësim në IEVP

Përfaqësimi i të dënuarve në institucionet e ekzekutimit të vendimeve penale behet në çështjet që lidhen me:
Kërkesat për falje
Ulje dënimi
Lirim me kusht
Pezullim të ekzekutimit të dënimit dhe vënien në provë
Parashkrim të ekzekutimit të dënimit
Kompensim për dënim të padrejtë
Transferim të të denuarit për ekzekutim vendimi
Përfaqësim në proçeset që lidhen me procedurat e ekstradimit dhe transferimit të të dënuarve me shtetësi shqiptare apo të huaj
Njohjen dhe ekzekutimin e vendimeve penale të huaja në Republikën e Shqipërisë
Përfaqësimin e ish-dënuarve në kërkesat për kompensimin e burgimit të padrejtë dhe përfaqësimin e tyre në proçesin gjyqësor për këtë çështje.
Image

Përfaqësim në IEVP

Përfaqësim të të dënuarve në Institucionet e Ekzekutimit të Vendimeve Penale

Particle element

Kontakt

Rezervo konsultën tënde!
Telefononi në:
+355 67 20 34 200
Dërgo Email në:
info@pekalaw.com
Na vizitoni në:
Rr. Mine Peza, P. 87/3.
error: Faqja është e mbrojtur!