Studio Ligjore "Peka Law"
Rr. Mine Peza, P 87/3.
+355672034200

Përfaqësim në Gjykim

Përfaqësimi në gjykim përfshin mbrojtjen e subjekteve të procedimit penal derisa vendimi penal të marre formë prerë, si dhe përfaqësim në Gjykatën e Lartë dhe atë Kushtetuese, për çështje që lidhen me respektimin e proçesit të rregullt ligjor dhe me paligjshmërinë e vendimeve të dënimit të dhëna në dëm të te përfaqesuarve
Shërbimi i përfaqësimit përfshin jo vetëm përfaqësimin e subjekteve të së drejtës në procedim penal në Gjykatë por edhe përfaqësimin e tyre në procesin e ankimeve në Gjykatën e Apelit dhe rekurseve në Gjykatën e Lartë që lidhen me përgjegjësinë penale sipas ligjit të posaçëm për përgjegjësinë penale të subjekteve juridike.
Image

Përfaqësim në Gjykim

Mbrojtje e subjekteve juridike në të gjitha fazat e gjykimit!

Particle element

Kontakt

Rezervoni konsultën tënde tani!
Telefononi në:
+355 67 20 34 200
Dërgo Email në:
info@pekalaw.com
Na vizitoni në:
Rr. Mine Peza, P. 87/3.
error: Faqja është e mbrojtur!