Studio Ligjore "Peka Law"
Rr. Mine Peza, P 87/3.
+355672034200

Çështje të trashëgimisë

Ofrojmë shërbimin e përfaqësimit në çështjet e trashëgimisë ligjore dhe testamentare:
Përpilim kërkesë për çelje trashëgimie ligjore pranë zyrave noteriale dhe plotësim të dokumentacionit që duhet të paraqitet bashkëngjitur kërkesës.
Përfaqësim në gjykatë për çeljen e trashëgimisë testamentare, kundërshtim të testamentit etj.
Shërbimi i përfaqësimit për të drejtën testamentare shtrihet në të gjitha shkallët e gjykimit në lidhje me të drejtën ndërkombëtare private
Image

Çështje të Trashëgimisë

Përfaqësim në çështjet e trashëgimisë ligjore dhe testamentare

Particle element

Kontakt

Pronoto konsultën tënde!
Telefononi në:
+355 67 20 34 200
Dërgo Email në:
info@pekalaw.com
Na vizitoni në:
Rr. Mine Peza, P. 87/3.
error: Faqja është e mbrojtur!